Formular elev la liceu 2019-06-28T07:30:13+00:00

Fișă de înscriere în programul ”Elev la Liceu”

Programul Elev la Liceu se adresează elevilor de clasa a VIII-a din zonele rurale/ defavorizate care își doresc să continue studiile, dar nu au posibilitatea financiară. Programul ”Elev la liceu” se va desfășura în mai multe etape, prima, care va fi deschisă până pe 18 iulie 2019, fiind dedicată identificării potențialilor beneficiari și înscrierii lor în proiect. Elevii vor beneficia de burse începând cu anul școlar 2019-2020, după admiterea la unul dintre liceele acreditate din România. Pentru a putea participa la program, Fundația FAN Courier și Help Net solicită aplicanților să aibă media generală de minim 7, în ultimii 4 ani de școală și să fie declarați ”Admis” la liceu, în urma examenului de evaluare națională organizat de Ministerul Educației și Cercetării.

Prin completarea acestei fișe, părintele sau tutorele legal își exprimă acordul pentru completarea informațiilor de mai jos.
Este recomandat ca aceasta fișă sa fie completată de către candidat împreună cu părintele sau tutorele legal.

* Completează și trimite formular, iar apoi poți descărca o copie care să-ți rămână ție, sub formă de imagine (.jpg)

* Obligatoriu

În cazul în care nu ai nimic de menționat, scrie: Nu se aplică.

DESCARCĂ