Proiecte

Investim în idei și în oamenii determinați care le pot duce la capăt. Susținem, în mod independent, inițiative curajoase din educație, antreprenoriat social și sport – dar finanțăm totodată proiecte ambițioase, conduse de alte organizații care fac bine în mod cosntant, pentru că numai alături de parteneri conduși de aceeași dorință de a face bine putem schimba lucrurile.

Orice organizație care dorește finanțare, o poate solicita în cadrul unei runde de finanțare. Urmatoarea rundă va fi anunțată în iulie 2017, iar în septembrie 2017 vor fi nominalizate proiectele care au obținut finanțarea.

Ce nu finanțăm

Fundația FAN Courier nu oferă sprijin financiar în mod direct persoanelor fizice. Finanțările proiectelor se acordă pe baza unui principiu de scoring și trebuie să se conformeze unor condiții specifice. Nu susținem donații directe, proiecte care urmăresc profit sau alte scopuri, campanii publice sau ale altor sectoare guvernamentale.